Dış mekan kapıları mutlaka çelik kapı olmalıdır, güvenlik açısından da çelik olması önemlidir.

İç mekan kapıları ses yalıtımı bakımından ahşap kapılardan seçilmelidir.

Balkon kapıları cam tercih edilse de kilit sisteminin sağlam olması, güvenliğiniz açısından büyük önem taşır.

Pvc kapı sistemleri görünüm açısından güzel olsa da dış mekan kapısı için uygun değildir.

Pvc kapı sistemleri daha çok iç balkon kapıları için uygundur.

Demir kapı iç kapılar için uygun değildir ama bazı mimarlar iç mekan kapılarını da demir kapı olarak yaptırmaktadır.

Tamamen camdan oluşan kapılar, görünüş olarak çok estetiktir. Kilit sistemleri kaliteli yapılırsa dış mekan kapısı olarak da kullanılabilir.
Dış kapı nasıl seçilmelidir?

Apartman dış kapı fiyatları için lütfen tıklayınız. Dış kapı modellerini inceleyip fiyat teklifi isteyin.

Dış kapı seçilirken, güvenlik sistemi düşünülerek seçilmelidir, demir kapı sistemleri ahşap ve cam kapı sistemlerine göre daha güvenlidir. Dış kapı sistemlerinde camdan sıkça yararlanılsa da çelik kapılar dış kapılar için daha uygundur.

Çelik kapılar; kilit sistemleri bakımından daha sağlam olduğu için dış kapı sistemleri için de daha uygundur. Çelik kapıların ısı bakımından da tercih edilmesi, yalıtım bakımından da doğru bir tercih olur. 
 
İç kapıların dekorasyona olan etkileri nelerdir?

İç kapılar dekorasyonun bir parçasıdır. Özellikle cam kapı sistemleri estetik bir görünüme sahiptir, renkli cam sistemleri de iç mekan kapıları için de sıkça kullanılmaktadır.

Şeffaf cam, buzlu cam ile oluşturulan iç mekan cam sistemleri de evlerin daha şık, modern bir görünüme kavuşmasına da katkıda bulunur. Hem cam kapı hem de demir kapı olarak oluşturulan sistemler, modern ve estetik çizgilere sahiptir.
 
Çocuklarınızın güvenliği için doğru kapı sistemleri seçmelisiniz. Cam kapı sistemlerinin yanısıra, çelik kapı sistemleri, ahşap kapı sistemleri sizin için en uygunudur. Güvenli ve sağlam yapılar olan bu kapılar, aynı zamanda sıcak soğuk ısı değişimleri için de idealdir.

Hem dış kapı hem de iç kapı sistemleri olarak da cam ya da ahşap kapılardan yararlanabilirsiniz. Dekorasyona önem veriyorsanız cam kapı sistemleri doğru bir tercih olur, temperli camlardan oluşturulan kapı sistemleri çocukların güvenliği açısından da uygundur.
Kapı seçerken yapılan hatalar

Çelik Kapı Uygulama
Dış mekan kapıları seçerken; dekorasyondan çok güvenli olmasına özen göstermeliyiz. Dış mekan kapıları için ahşap kapı yerine çelik kapılar çok daha uygun olur. Kilit sistemleri, çelik kapılara çok daha sağlam monte edilmekte, güvenlik açısından büyük yarar sağlamaktadır.

Kapı seçerken yapılan en büyük hata, kapının görselliğidir, kapının dekoratif olmasının dışında sağlamlığı, kilit sistemi görünümünden daha önemlidir.
Son moda kapı tasarımları nelerdir

Cam Kapılar
Her sene dekorasyon renkleri ve modelleri değişiyorsa, kapı sistemleri de günden güne değişmekte… Özellikle iç mekan kapılarında kullanılan cam kapılar, çok estetik ve şık.

Kilit sistemleri de oldukça güvenli olan kapı sistemleri, cam, ahşap olarak da sıkça tercih edilmektedir. Özellikle iş yerlerinde çokça kullanılan cam kapı sistemleri, estetik ve modern bir görünüme sahip.
Son teknoloji kapılar

Dekoratif Cam Duvar Panelleri
Birbirinden şık iç mekan kapı sistemleri aynı zamanda cam panel olarak da kullanılmakta… Şıklığın ve zerafetin tamamlayıcı olan cam kapılar, mekanlara ferahlık da veriyor.

Buzlu camlar, dekoratif camların yanısıra, desenli ve renkli camlarda iç mekan dekorasyonlarında sıkça kullanılıyor, mekana farklılık ve renk veren bu cam kapı ve panel sistemleri de ev dekorasyonunda da artık sıkça tercih ediliyor.

Küçük evler için nasıl kapı seçilmeli

Küçük evler için ahşap kapı sistemleri çok uygun, hem şık hem de kullanışlı olan ahşap kapı sistemleri maliyet olarak da diğer kapı sistemlerine göre daha elverişli.

Evlere çiftlik havası veren ahşap kapı sistemleri, çelik kapılara uygulanan kilit sistemlerine de sahip. Güvenlik açısından da uygun olan ahşap kapı sistemleri, günümüzde dekorasyonun da tamamlayıcısı olarak ilk sıralarda yer alıyor.

×
Turkish English العربية
×
X Türkçe English 1 English 2 العربية